Brocante verjaardagskalender

Heb je eenmaal een brocante verjaardagskalender, dan gaat geen verjaardag meer ongemerkt voorbij. Hang ‘m op een plek waar je er dagelijks een blik op kunt werpen, zorg voor voldoende kaarten in huis en je kunt iedereen verblijden met een tijdige felicitatie. En dat is precies de bedoeling van een brocante verjaardagskalender.

Hoe je zelf van papier en met de naaimachine een verjaardagskalender maakt, lees je op de site van ariadne at Home. Het leuke van zelf een brocante verjaardagskalender maken is dat je je favoriete foto’s of tekeningen kunt toevoegen. Ook bij copyshops kun je vaak terecht als je een verjaardagskalender wilt maken met eigen foto’s op elke maand. Vraag naar de mogelijkheden bij je plaatselijke copyshop. Ook online zijn er vele printers die deze mogelijkheid bieden, zoals Kalendersbestellen en Webprint.

Goed doel
Unicef heeft een ruim aanbod aan kalenders en agenda’s die verrijkt zijn met mooie foto’s uit de hele wereld. En met de aanschaf van een van deze brocante verjaardagskalenders steun je meteen het goede doel.

TIP Je kunt ook de ariadne at Home Jaaragenda bestellen als je geen verjaardag wilt missen! Op elke spread staat een week, dus er is ruimte genoeg voor al je verjaardagen en afspraken. Verder met pagina’s voor adressen, een overzichtelijke jaarkalender en natuurlijk de mooiste foto’s uit de ariadne at Home. Met handige ringband, dus de agenda blijft mooi openliggen.


Een reactie op “Brocante verjaardagskalender”

Geef een reactie