Brocante plaatjes

Voor een stilleven in een lijstje zijn brocante plaatjes helemaal perfect. Ze brengen je terug naar vroeger tijden; naar Victoriaans Engeland, waar meisjes in keurige jurkjes met kittens spelen, omringd door rozen en engeltjes. Als je van zoet en lieflijk houdt, mogen poëzie- of brocante plaatjes niet ontbreken.

Brocante plaatjesIn een mooie oude fotolijst kun je eenvoudig een papieren stilleven maken. Zoek knipsels, linten, poëzie- en brocante plaatjes, bloemblaadjes, ansichtkaarten, foto’s of brieven bij elkaar, schik ze zo dat het geheel in evenwicht is en bevestig alles op een achtergrond. Lijst eromheen en je stilleven is klaar!

Zoet
Ben je op zoek naar brocante plaatjes? Hip & Brocante heeft zowel poëziealbums als de bijbehorende plaatjes in voorraad. Prachtige afbeeldingen van meisjes in lakschoentjes, rozen en engeltjes. Heel zoet! Bij Poezieplaatjes enzo vind je een enorme collectie oude en nieuwe (in oude stijl) poëzieplaatjes in alle denkbare thema’s. Ook Jet en Lei biedt allerlei brocante papierwaren en kaarten aan.

Retro
Houd je meer van retro uit de jaren zestig en zeventig, kijk dan ook eens bij Trendy Retro Design voor veel ansichtkaarten en poëzie- en brocante plaatjes uit de jaren zestig en zeventig.


Een reactie op “Brocante plaatjes”

  1. […] Nostalgische plaatjes hoeven niet altijd lief te zijn. Je hebt ook stoere vintage afbeeldingen. Bijvoorbeeld foto’s van motoren en mini Volkswagen busjes. Of reclame posters van bekende merken gedrukt op een emaillen bord. Juist de mix tussen lieve en stoere afbeeldingen aan de wand maakt het interieur levendig. Wil je meer lezen over nostalgische plaatjes? lees dan ons artikel vintage plaatjes. Of bekijk ons artikel Brocante plaatjes. […]

Geef een reactie