Papier

 • Brocante afbeelding

  Brocante afbeeldingen

  Met brocante afbeeldingen reis je terug in de tijd. Soms is dat maar een paar decennia, vaak ook bijna een eeuw. De stijlen zijn dan ook heel gevarieerd, want brocante uit de jaren zeventig is iets heel anders dan brocante uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Hier de beste adresjes voor afbeeldingen van brocante en brocante afbeeldingen.
 • brocante etiketten

  Brocante etiketten

  Plak een brocante etiket op een potje zelfgemaakte jam, hang er eentje aan een cadeautje dat je weggeeft en gebruik ze om de inhoud van opbergdozen op te schrijven: heb je eenmaal een voorraadje brocante etiketten, dan zul je zien dat je ze overal voor gaat gebruiken!
 • Brocante geboortekaartjes

  Brocante geboortekaartjes

  Je wilt de wereld laten weten dat je een kindje hebt gekregen. Met een brocante geboortekaartje onderscheid je je van de rest. Maar om in die zee van geboortekaartjes net die ene te vinden die je aanspreekt, dat kan nog een hele klus zijn. Hier helpen we je op weg naar je brocante geboortekaartje.
 • Brocante geboortekaartjes

  Brocante kaarten

  Om in te lijsten of om op te sturen: brocante kaarten geven een nostalgisch gevoel. Ze passen prima in een brocante interieur want ze brengen je net als brocante meubels terug naar vroeger tijden.
 • Brocante labels

  Brocante labels

  Een cadeau, een lade, een deurknop of een kapstok: hang er een brocante label aan en ze zien er plotseling heel anders en persoonlijk uit. Beschrijf je brocante label met een lieve boodschap (of gebruik de printer) en elk cadeau krijgt meteen meerwaarde.
 • Brocante plaatjes

  Brocante plaatjes

  Voor een stilleven in een lijstje zijn brocante plaatjes helemaal perfect. Als je van zoet en lieflijk houdt, mogen poëzie- of brocante plaatjes niet ontbreken.
 • Brocante plaatjes

  Brocante verjaardagskalender

  Heb je eenmaal een brocante verjaardagskalender, dan gaat geen verjaardag meer ongemerkt voorbij. Hang ‘m op een plek waar je er dagelijks een blik op kunt werpen en zorg voor voldoende kaarten.
 • Brocante plaatjes

  Geboortekaartjes brocante

  Met een kleintje op komst heb je genoeg dingen aan je hoofd. Een geschikt geboortekaartje is er daar een van. Maar om in die zee van geboortekaartjes net die ene te vinden die je aanspreekt, dat kan nog een hele klus zijn. Daarom hebben wij de leukste geboortekaartjes brocante voor je verzameld, zodat het zoeken […]
 • vintage-plaatjes-thumb

  Vintage plaatjes

  Vintage plaatjes zijn meestal dromerige beelden. Portretten van ingetogen dames, gekleed in mooie jurken. Kinderen met mandjes met bloemen. Afbeeldingen van rozenboeketten. En dat alles in zachte tinten, met enkele uitgelichte accenten in fellere kleuren. Vintage plaatjes kun je als decoratie inlijsten , maar ze komen ook van pas bij het maken van labels, kaarten en bij het scrappen.
 • Oude ansichtkaarten, poëzieplaatjes, labels; brocante papier met nostaligisch prints staat volop in de belangstelling, zeker van brocanteliefhebbers.