Brocante kerstspullen

Een brocante kerst vier je met landelijke en brocante kerstspullen. Ideaal om je interieur in decembersfeer te brengen.

Je zult zien dat brocante tinten als wit, grijs en pastelkleuren en landelijke materialen als zink, hout en riet voor een verrassend, warm kerstgevoel zorgen. De Scandinavische brocante stijl sluit hier prima bij aan. Vanaf november kun je terecht op kerstmarkten en speciale open dagen bij brocantewinkels. Hier volgt informatie over waar en wanneer ze gehouden worden.

Brocante kerstcadeau

Ben je op zoek naar een leuk en origineel kerstcadeau? Of wil je zelf eens iets anders wat betreft versiering? Bestel dan je cadeautjes en kerstartikelen bij Basiclabel. In hun cadeaushop vind je de leukste landelijke en brocante accessoires om cadeau te geven. Elk item in deze shop wordt ingepakt en wel als mooi cadeau naar je verzonden.

Kerstmarkten

Dé plek om brocante kerstspullen te kopen is op een van de vele kerstmarkten die vanaf november in binnen- en buitenland plaatsvinden. In Oberhausen, Keulen, Dusseldorf, Brussel en Antwerpen worden de grootste gehouden, maar ook de markten in Maastricht, Valkenburg of de Keukenhof zijn de moeite waard. Op kerstmarkten.nl vind je uitgebreide informatie over de kerstmarkten in deze steden, waaronder data en openingstijden. Ook kun je op deze website hotels reserveren.

Kerst bij brocantewinkels

Veel brocantewinkels hebben voor de feestdagen ruime openingstijden. Een aantal organiseert kerstevenementen. Zo houdt de winkel Eva & Kato een winterfeest van 25 t/m 27 november en staan de open dagen van Brocante Eexterveen (26 t/m 28 november) in het teken van licht met een nieuwe collectie Franse kroonluchters. Op 25 en 26 november en 9 en 10 december vinden er bij Vroeger & Toen speciale kerstbrocanteverkopen plaats. Hun sfeervolle koeienstallen staan vol met Frans landelijk brocante en antiek. Ook kun je genieten van vers gemaakte lekkernijen.

Moois uit Scandinavië

Er komt steeds meer moois op woongebied uit Scandinavië. Sobere en stoere accessoires in mooi vergrijsde tinten. In combinatie met wit, zilver en bruin zorgen deze spullen voor een verstilde brocante kerstsfeer. Een geweldige inspiratiebron is het kerstmagazine van Jeanne d’Arc Living. Op de website vind je ook nostalgische kerstdecoraties waar je hebberig van wordt. Bij Verrassend Goed! worden mooie Scandinavische kerstspullen verkocht. Lief zijn de zinken huizen met daarin een kaars. Je vindt in deze winkel ook madonnabeelden. Bij Landligt vind je eveneens nostalgische en Scandinavische kerstaccessoires. En tenslotte is woonmerk Braxton Home Collection hét adres voor kerstspullen met een pure uitstraling.


2 reacties op “Brocante kerstspullen”

  1. […] Kijk ook op onze pagina’s Brocante Kerstversiering, Brocante Kerstspullen en Brocante Kerstengel voor nog meer […]

  2. […] Wil je dit jaar van het kerstdiner een echt plaatje maken? Geef de tafel dat brocante gevoel met brocante kerstservies of andere brocante kerstspullen. […]

Geef een reactie