Brocante op de Veluwe en Gelderse vallei

Overal in het land zijn leuke winkels te vinden waar brocante wordt verkocht. Maar als je op pad gaat, hoe weet je dan waar je moet zijn? Hier geven we de leukste adresje voor brocante op de Veluwe en Gelderse vallei.

Tante Brocante
Stationsstraat 30
3881 AD Putten
Bij Tante Brocante is het heerlijk snuffelen. Hier vind je brocante kasten, tafels, spijlenbedjes en ook zijn er altijd wel kroonluchters op voorraad. Deze brocante voorraad wordt gecombineerd met nieuwe accessoires in landelijke stijl. Leuk gezellig adresje! Ook de webshop is de moeite waard.

De Binnenboel
Schremmersteeg 14
3882 SE Putten
De Binnenboel combineert Higt Tea en Brocante: beter dan dat kan het niet worden! Het aanbod komt vooral uit België, Frankrijk en Nederland. Ook kun je bij De Binnenboel een workshop Etagère Maken boeken. Leuk om met een vriendin te doen!

Old Basics
De Standerd 9
3774 SC Kootwijkerbroek
Old Basics is een mekka voor de brocante liefhebber: hier vind je van alles heel veel! Veel kasten, veel stoelen, veel tafels, veel bedden, veel lampen. Ook heeft Old Basics een eigen lijn meubels ontwikkeld die aan te passen is aan je smaak en wensen: maatwerk dus.

Silo 6
Marie Curiestraat 2B
3846 BW Harderwijk
De winkel van Silo 6 in Harderwijk noemen ze zelf een Megastore: een supergrote winkel waar je gerust een paar uur voor kunt uittrekken, wil je alles zien. Naast een grote voorraad vloeren zijn hier vooral stoere meubels te koop en er zijn vele brocante kasten, bedden, kasten, tafels en accessoires te vinden. Dit in combinatie met veel stoer steigerhout, sloophout en nieuwe meubels en accessoires.

TIP: Sommige winkels hebben beperkte openingstijden. Kijk eerst op de website voor je op pad gaat!


Geef een reactie