Brocante Amersfoort

Amersfoort, gelegen in het midden van het land, staat bekend om zijn pittoreske binnenstad. Je kunt er heerlijk winkelen, eten en genieten van een rondvaart door de Amersfoortse grachten. Ook voor brocante zit je in Amersfoort goed. Een overzicht van de brocante en antiek winkels.

De Toonkamer
Snouckaertlaan 48
3811 MB Amersfoort
Bij de Toonkamer in Amersfoort vind je zowel antiek als brocante. Van hoge kasten tot spiegels van bladgoud.

Antiquite et Brocante
Leusderweg 256
3817 KH Amersfoort
Op zoek naar brocante in Amersfoort? Dan zit je bij de winkel Antiquite et Brocante goed. Gespecialiseerd in antieke sieraden, kroonluchters en Tiffany lampen. Maar ook voor aardewerk, glaswerk en klein meubilair kun je in deze brocante en antiek winkel terecht.

Liberty Lifestyle
Kortegracht 5
3811 KG Amersfoort
In een oud pand aan een van de grachten vind je de bijzondere winkel Liberty. De stijl valt het best te omschrijven als nieuw brocante en puur. Ben je in Amersfoort, loop dan zeker even naar binnen.

Nooitgedacht
Albert Cuijpstraat 56
3817 RD Amersfoort
Dé winkel voor brocante en antiekliefhebbers. Van klokken tot serviesgoed, je vind het hier.

Firma G. van Ramselaar & Zonen
Havik 47
3811 EX Amersfoort
Als antiekliefhebber ben je bij Firma G. van Ramselaar & Zonen aan het goed adres. Deze firma helpt je graag bij de zoektocht naar dat ene antieke bijzettafeltje of sieraad. Verder vind je in deze antiekwinkel in Amersfoort ook sculpturen en andere stenen beeldjes.

Theeschenkerij Something Else
Voor thee met gebak, een lekkere lunch of een heerlijke high tea zit je bij Theeschenkerij Something Else goed. Geniet van de brocante sfeer.

Brocante in de buurt van Amersfoort
In de buurt van Amersfoort vind je nog veel meer brocante adresjes. Bijvoorbeeld op nog geen 20 minuten afstand in Kootwijkerbroek en Doorn.

Zoes! Woondecoratie en Brocante
Zuid Promenade 4
3768 EM Soest

Bosrand Brocante
Wieksloterweg 37 WZ
3763 LJ Soest
Bij de Bosrand in soest vind je niet alleen in het tuincentrum gespecialiseerd in Hortensia’s de meest mooie en bijzondere planten, maar bij de binnenafdeling vind je een enorme hoeveelheid brocante en lifestyle producten.

Old Basics
De Standerd 9
3774 SC Kootwijkerbroek
Niet ver bij Amersfoort vandaan ligt het plaatsje Kootwijkerbroek. In Kootwijkerbroek vind je een van de bekendste brocante winkels van Nederland: Old Basics. Old Basics bestaat uit een grote loods vol met unieke oude brocante en antieke meubelen en accessoires. Wil je een uniek meubel in oude stijl op maat laten maken? Dat kan ook bij Old Basics. Let op deze winkel in Kootwijkerbroek is alleen op vrijdag én de laatste zaterdag van de maand open.

Timeless Goods
Amersfoortseweg 47B
3941 EK Doorn
Bij de brocante winkel Timeless Goods kun je terecht voor brocante cadeauartikelen. Een leuke winkel om in rond te snuffelen. De winkel staat bekend om zijn brocante en zeer betaalbare prijzen.

Credits beeld: www.old-basics.nl


Geef een reactie