Bijzonder brocante

Brocante is er alle soorten en maten, en wat bijzonder brocante is voor de een, vindt een ander heel gewoon. Daarom geven we hier adresjes waar iedereen wel iets van zijn gading kan vinden, om de eenvoudige reden dat er in deze winkels enorm veel bijzonder brocante te koop is. Ga op stap en sla je slag!

Swiet is een heerlijke webwinkel, vol met brocante accessoires en meubels. Swiet heeft ook een heel uitgebreide collectie vintage behang, dus als u behang zoekt dat niemand anders heeft, bent u hier aan het juiste adres.

Het Inboedelhuis heeft van alles heel veel. Kasten, tafels, stoelen, bedden: ze zijn er in alle stijlen en maten te vinden. Eventueel kunnen ze naar wens worden geverfd of opgeknapt, als dat nodig is. Geen online verkoop, dit moet u met eigen ogen zien.

Old Basics is een online- en echt winkeladres waar je in een keer je hele interieur zou kunnen kopen als je van brocante houdt. Hier vind je van alles, van grote meubels tot kleinere accessoires. Opgeknapt indien nodig, en anders houden de meubels de originele verflagen, die er vaak mooi af bladderen. Prachtig adres!

Ook Les Brocanteurs heeft van alles heel veel: (klep)banken, tafels (die ook op maat kunnen worden gemaakt), kasten, accessoires… Maak online je keus of ga in de winkel kijken.

Davidowski heeft ook een enorme voorraad. Klik bijvoorbeeld op ‘Decoratie’ en je krijgt aantallen te zien die je doen duizelen… Hier is niet ‘een leren koffertje’ te koop, maar staan er gewoon honderd in de aanbieding! Hetzelfde geldt voor mangeldoeken, zinken accessoires, krukjes, houten snijplanken… Noem maar op!


Geef een reactie