PIP Studio brocante

Happy products for Happy People
Dat is het motto van PIP Studio en uitstekend toepasbaar op een brocante interieur. PIP ontwerpt producten die ze zo zou willen kopen als zij ze kon vinden. Als ze een product maakt moet het zo goed zijn dat ze het zelf zou willen houden. En als ze het weggeeft moet het zorgen voor blijdschap en vreugde. De accessoires van PIP staan prachtig in een brocante inrichting.

PIP StudioTypisch PIP
De ontwerpen van PIP worden gekenmerkt door een harmonieus kleurgebruik en een warme touch. Vaak is het een mix en match concept: gelaagde dessins met een scherp oog voor kleine details en speciale afwerkingen. Bloemen, vogels en borduurmotieven komen steeds terug in combinatie met een subtiel pallet van frisse, warme kleuren die fantastisch uitkomen in een brocante interieur. Vooral in een lichte inrichting springt PIP in het oog. De producten van PIP staan nooit op zichzelf. Ze zijn steevast onderdeel van een breder concept en daarom goed met elkaar te combineren.

Wat heeft PIP zoal?
Je kunt bij PIP terecht voor een bed&bad collectie, schoolartikelen en een lijn met mooie schrijfwaren en wenskaarten. Daarnaast heeft ze een uitgebreide vrolijke behangcollectie. In de Traditionalcollectie zijn lieflijke bloem- en vogeldessins opgenomen, maar ook behang met een kruissteekmotief. De Wallpowerscollectie heeft meer grote, opvallende dessins.

PIP heeft ook een uitgebreid aanbod aan servies met tafelkleden en bijbehorende accessoires. Hier komen wederom de bloemen, de vogels en de zoete kleurtjes terug.
En dan is er nog de serie sierkussens, zo mooi op een brocante bank. Kussens in heldere, warme kleuren en met prachtige bloemendessins, die op zichzelf al een bezoek aan de PIP-website waard zijn.

Waar vind je de producten van PIP?
Je kunt de producten van PIP uiteraard via haar eigen website kopen. Daarnaast hebben ook veel speciaalzaken voor kinderkamers, grote warenhuizen en hippe woonwinkels haar collectie opgenomen.

Link website:
www.pipstudio.com


Geef een reactie