Brocante woonaccessoires

Rondneuzen.com is dé webshop voor originele woonaccessoires en hebbedingen voor elk brocante interieur. Grote kans dat je deze webshop verlaat met een vol winkelmandje.

Heerlijk rondneuzen
Online rondneuzen tussen brocante woonaccessoires en hebbedingen doe je in de nieuwe webshop Rondneuzen.com . De webshop is begin 2012 geopend door Gerwin en Maartje. Zij lieten zich inspireren door het rondneuzen in een winkel of op de snuffelmarkt: je weet niet wat je tegenkomt en wordt iedere keer verrast door nieuwe dingen. Dit gevoel van rustig rondsnuffelen krijg je ook in hun webshop. Je vindt er werkelijk alles op het gebied van brocante en nieuw brocante. Van kolenschop tot die brocante leren koffer waar je al tijden naar op zoek was.

Woonkamer tot badkamer
De webshop is ingedeeld in de 3 categorieën woonkamer, keuken en badkamer. Zo weet je direct waar je dat zeepbakje met vogel moet zoeken. Verder vind je op de homepage direct een overzicht van de nieuwste producten en aanbiedingen. Handig! Op het rondneuzen blog vind je daarnaast nog nieuws en inspiratie.

Cadeau shoppen
Op zoek naar een brocante cadeau voor je vriendin, zus of buurvrouw? Denk dan ook aan Rondneuzen.com. Je slaagt hier zeker voor een fijn brocante accessoire zoals bijvoorbeeld dit zilveren decoratie hart met kraaltjes of theekopjes met roze bloem dessin. Daar wordt je als brocante liefhebber toch blij van?

Profiteer nu van 10% korting!
Nieuwsgierig geworden? Als lezer van Allesbrocante.nl krijg je nu 10% korting in de webshop Rondneuzen.com. Vul bij je bestelling de code ‘allesbrocante’ in en de korting wordt automatisch verrekend. Waar wacht je nog op? Ga lekker rondneuzen!


Geef een reactie