Brocante rieten mand

Met riet breng je niet alleen een stukje natuur in je huis; een brocante rieten mand voegt ook textuur en kleur toe. Van grote wasmand tot broodmandje: een brocante rieten mand is een echte landelijke sfeermaker.

Bij Davidowski Antiek vind je een uitgebreide collectie brocante rieten manden. Van hengselmandjes tot plukmanden en boodschappenmanden. Manden van verschillende merken.

Nieuwe manden
Rivièra Maison is een prima beginpunt als je een nieuw brocante rieten mand zoekt. Hier vind je niet alleen rieten opbergmanden in alle vormen en maten, ook andere woonaccessoires van riet en rotan worden er te koop aangeboden. Zoals een complete bureauset, broodmandjes, hondenmand, wasmand, fietsmand en ga zo maar door. Een prima adres als je huis wel wat natuur kan gebruiken. Ook bij Niets Nieuws vind je een selectie rieten woonaccessoires. In de collectie woonaccessoires die ariadne at Home samen met Riverdale heeft ontwikkeld, zijn ook roze rieten opbergmanden opgenomen die in elke ruimte in huis van pas komen.

TIP Hoe je zelf een heerlijk zachte kattenmand kunt verven en bekleden, lees je hier en hoe je een picknickmand bekleed met een favoriete stof, heeft ariadne at Home hier heel duidelijk beschreven.


Een reactie op “Brocante rieten mand”

  1. […] gebruikt worden, kunnen ze ook prima binnen. Combineer een brocante rotanstoel bijvoorbeeld met brocante rieten manden. Op allesbrocante.nl vind je naast een brocante rotanstoel ook meer inspiratie over andere brocante […]

Geef een reactie