Brocante fotohart

Brocante fotolijsten in de vorm van een hart zijn geknipt voor foto’s van mensen en plaatsen die je het meest dierbaar zijn. Zet ze neer, hang ze op en kijk er elke dag even naar: een brocante fotohart houdt herinneringen levend.

ariadne at Home heeft in de Bloesem collectie die samen met Riverdale is ontwikkeld, ook een brocante fotohart opgenomen. In mooi wit hout uitgevoerd met sierrandje en lekker groot: 33,5×33,5cm, geschikt voor foto’s van 20x20cm.

PTMD
PTMD heeft vele fotolijstjes in de vorm van een hart in de collectie, bijvoorbeeld deze, gemaakt van opengewerkt zilverkleurig metaal, of deze, een klein brocante fotohart van bewerkt hout met bloemetjes. Daarnaast is er een hele serie brocante fotolijsten in de vorm van een hart verkrijgbaar die van mangohout zijn gemaakt, in 19 of 12 cm, zoals deze. Ook zijn er nog een paar mooie, van lood gemaakte fotolijsten met uitgestanst hartvorm in de Lead-collectie.

Rekje
Stoer en Landelijk heeft een lieflijk rekje met 18 hartenhaakjes in de collectie. Prima geschikt voor in de babykamer of de keuken.

TIP Bij Home is Where the Heart is vind je onder Deens Brocante een hele verzameling harten: van decoratieharten tot kaarsenstandaards, hangers en kapstokjes. Voor de echte hartenliefhebber!


Geef een reactie