Brocante deurknoppen

Brocante deurknoppen zijn het ideale middel om een kast of kamerdeur een andere uitstraling te geven. Mooi hang- en sluitwerk maakt je brocante interieur helemaal af. Brocante deurknoppen zijn kleine details met een groots effect.

Porseleinen en glazen deurknoppen
Brocante deurknoppen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er ouderwetse deurknoppen van glas en porselein, die een prachtige antieke uitstraling hebben. Deurknoppen in één egale kleur en in de vorm van lieflijke witte rozen of juist kleurrijke exemplaren, beschilderd met bloemenpatronen. Ook zijn er knoppen met een typisch klassieke uitstraling doordat ze zijn afgewerkt met goud, zoals de deurknop hieronder van Deurbeslag.nl. In deze shop vind je naast deurknoppen ook meubelgrepen, komgrepen, meubelringen en meubelkommen. Omdat er zoveel verschillende soorten brocante deurknoppen zijn, vind je altijd wel een deurknop die past bij jouw smaak en interieur.

Meubelknoppen smeedijzermeubelbeslag deurknop
Ook smeedijzeren deurknoppen en meubelgrepen passen perfect in een brocante interieur.  Voor deurknoppen met een charmante en rustieke uitstraling zit je bij Meubelbeslag.nl goed. In de categorie brocante slaag je hier zeker voor een brocante exemplaar. 

Adressen voor brocante deurknoppen
Nieuwe brocante deurgrepen met een brocante uitstraling verkopen ze bij Deurbeslag.nl. Veel webwinkels met brocante accessoires hebben ook verschillende deurknoppen in hun assortiment. Kijk eens bij La Maison de Brocante en Beaufleur . Een enorme collectie deurknoppen vind je op Deurknoppen.biz. Nieuw gemaakt deurbeslag en knoppen met een brocante uitstraling vind je bij www.weijntjes.nl.

Links websites:
www.lamaisondebrocante.nl,
www.beaufleur.nl
www.deurknoppen.biz
www.meubelbeslag.nl
www.deurbeslag.nl


Geef een reactie