Brocante stoffen

Ben je op zoek naar iets unieks? Met brocante stoffen kun je dingen maken die niemand anders heeft! Funky retro dessins of romantische rozen die verbleekt zijn door de tijd geven je huis iets nostalgisch.

Brocante stoffenEr zijn twee manieren om brocante stoffen te kopen: je kunt het soms per meter van de rol kopen of je kunt een brocante gordijn of laken op de kop tikken. Echt oude stoffen vind je niet vaak per meter maar een gordijn of laken geeft je al snel een paar meter stof – genoeg om mee aan de slag te gaan.

Terug in de tijd
Ben je op zoek naar oude kinderkamergordijnen en brocante stoffen? Ga dan eens kijken bij Onder Moeders Paraplu. Hier vind je vooral oude gordijntjes met nostalgische prints van sprookjes en oude televisieseries.

Nieuwe nostalgie
Bij Rosa Blu vind je veel nostalgische, romantische nieuwe stoffen van onder meer de merken Cath Kidston, Designers Guild, Eijffinger, Nina Campbell, en Onszelf. Een mooie verzameling! Altijd goed en altijd mooi: de boerenbontruitjes. In De Stoffenkraam vind je ze in alle kleuren en van grote stoere blokken tot piepkleine ruitjes. Deze ruiten zijn mooi om door elkaar te gebruiken of om te combineren met effen stoffen. Bij De Stoffenkraam zie je die er meteen bij. Nog meer (oud)Hollandse stoffen en klederdrachtstoffen zijn te koop bij Hindeloopen.com, voor Hollandse nostalgie.


Een reactie op “Brocante stoffen”

  1. […] brocante stoffen eens bij Tante Brocante en op Marktplaats. Meer adresjes vind je in het artikel Brocante stoffen. Daarnaast heb je een nietpistool, naald en draad, een stift, lijm, spelden, een sierband, een […]

Geef een reactie