Textiel

Meer textiel..

Textiel
Binnen deze categorie vind je alles wat met brocante textiel te maken heeft. Van handdoeken voor in de keuken of badkamer tot aan mooi sierlijk brocante tafellinnen. Er zijn genoeg inspirerende artikelen geschreven over brocante textiel waarin wij je de leukste en beste webwinkels laten zien.

Met brocante textiel kun je je interieur leuk aankleden. Een mooi beddengoed van Ariadne at Home bijvoorbeeld. Romantisch, zacht en daardoor helemaal brocante! Super mooi voor het creëren van een Franse sfeer. Het mooie aan textiel is dat je lekker kunt mixen en matchen. Geborduurde bloemen, grijs en zandkleurige printjes, ga zo maar door. Dat is niet het enige waarmee je de slaapkamer wat meer flair kunt geven. Bekijk eens de artikelen over brocante spreien, fleecedekens, quilten en lakens. Deze staan vol met leuke adresjes en ideeën waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Bijvoorbeeld het maken van een brocante ledikantlakentje als je de babykamer een ouderwetse uitstraling wilt geven.

Ook over unieke brocante textiel exemplaren zijn artikelen geschreven, zoals de mangeldoeken. Deze worden tegenwoordig niet meer gemaakt, maar je kunt ze wel als verzamelingobject verkrijgen. Of de brocante merklappen, geborduurde ABC’tjes op verschoten linnen, die brocante liefhebbers graag in hun verzameling willen hebben. Kortom, er is genoeg te vinden over brocante textiel en je kunt je volop laten inspireren door al het moois.