Zelfmaken: salontafel in de stijl van Riviera Maison

Een salontafel geeft je zithoek een warme en gezellige uitstraling. De keuze is reuze op het gebied van salontafels. Favoriet is een salontafel in de stijl van Riviera Maison. Ben je een beetje handig dan kan je ook zelf een salontafel in de stijl van Riviera Maison maken. Zelfmaken: salontafel in de stijl van Riviera Maison, doe je zo!

salontafel riviera maisonVoordat je zelf een salontafel in de stijl van Riviera maison gaat maken is het handig om een voorbeeld te hebben. Want waar herken je het merk Riviera Maison nu precies aan? De meubels zijn tijdloos, comfortabel met een vleugje chic. De Riviera Maison stijl lijkt erg op de landelijke stijl. Zo typeert de landelijke stijl zich door een mengeling van lichte kleuren, rustgevende accessoires en zachte stoffen. Vaak met een doorleefd uiterlijk. Inspiratie voor een salontafel in de stijl van Riviera Maison kan je opdoen op de website van Riviera Maison. Meer inspiratie voor salontafels kan je ook opdoen in het artikel brocante salontafel. Voor een landelijk exemplaar kan je eens kijken bij landelijke salontafel wit.

Aan de slag

Wanneer je genoeg inspiratie hebt opgedaan kan je aan de slag. 101woonideeën heeft veel tips voor het maken van een salontafel. Via een handig stappenplan kan je bijvoorbeeld dit salontafeltje maken. Ook prachtig is de salontafel van vtwonen met barokke poten. Een handige werkbeschrijving legt uit hoe je deze tafel zelf kunt maken. Ben je niet zo handig dan kan je ook een salontafel in de stijl van Riviera Maison door iemand anders laten maken. Bijvoorbeeld bij Landelijke tafel op maat. Je kiest zelf het soort tafelblad, de poten, de kleur en zij maken de tafel voor je.

Opknappen

Wanneer je nog een oude salontafel hebt staan kan je er ook voor kiezen om deze op te knappen en zo de tafel een Riviera Maison stijl te geven. Met verf kan je veel doen. Lees in het artikel brocante look meer over hoe je grenen meubels met verf een brocante look geeft. Ben je er nog niet helemaal uit welke kleur het echte landelijke Riviera Maison gevoel geeft, kijk dan eens bij wonen landelijke stijl. Hier vind je verschillende soorten kleurkaarten.

Beeld via Eijerkamp.nl


Geef een reactie