Brocante secretaire

Een brocante secretaire is vaak echt een sierlijk, vrouwelijk meubel. Hier wordt gecorrespondeerd, op de laptop gewerkt en de administratie bijgehouden. Omdat ze niet veel ruimte in beslag nemen, is er altijd wel een plekje voor een brocante secretaire.

Brocante secretaireVoor een grote collectie kasten, commodes en secretaires kun je kijken bij Het Inboedelhuis. Ze knappen ook oude meubels voor je op, dus vraag naar de mogelijkheden. Mooi brocante bureaus, secretaires vind je bij Swiet in het Belgische Lommel. Ze hebben tevens een online shop, hier vind je brocante en landelijke secretaires.  Zoek je een brocante secretaire in mooie Scandinavische stijl, ga dan eens kijken in de webshop van De Zweedse Winkel. Sommige exemplaren zijn prachtig gedecoreerd met bloemen in mooie kleuren; er zitten ware kunstwerken tussen! Ga bij Neef Louis neuzen als je een brocante secretaire in jaren vijftig- of zestig-stijl zoekt. Kijk uitgebreid rond tussen al het moois dat Neef Louis aanbiedt.

Secretaires in oude stijl

Bij Francine vind je nieuwe secretaires in brocante stijl. Veel exemplaren met sierlijk gebogen pootjes, laatjes en vakjes, andere wat meer basic. Blanc d’Ivoire heeft enkele nieuw brocante secretaires in de collectie. De Flavio, bijvoorbeeld, is een prachtige moderne versie van de secretaire op gebogen pootjes: hier zien we een stalen onderstel met stijlvol houten werkblad met drie laatjes. De Kastenwinkel heeft een mooie secretairekast op voorraad, in grijs of wit. Mooi detail bij dit exemplaar zijn de vouwdeuren van de bovenkast. Er worden heel veel secretaires aangeboden op Marktplaats dus probeer het vooral ook daar.

Secretaire wit

Een secretaire is in de meeste gevallen sierlijk vormgegeven, om de ruimte waarin de secretaire staat toch rustig te houden kies je voor een secretaire wit. Witte secretaires vind je bij Elise Chauvel. Je vindt hier twee bureaus met sierlijke vormen.

Krap behuisd?

Een brocante secretaire met heel bescheiden afmetingen en vier kleine laatjes staat bij 1Joyful Living. Lief!


Geef een reactie