Brocante eettafel

Of je nu van een grote familietafel houdt of liever een ronde eettafel van bescheiden formaat hebt, aan een brocante eettafel wordt elke maaltijd gezellig. En dat is belangrijk, want de eettafel is meestal een belangrijke verzamelplek voor het hele gezin.

TafelPuur natuur
Oude eettafels zijn te vinden op een brocantemarkt of bij een kringloopwinkel. Maar er zijn ook moderne landelijke tafels van robuust hout te koop. Woonmerk Coming heeft landelijke eettafels die gemaakt zijn van oud hout afkomstig uit oude huizen in Zuid-Amerika of van ecologisch verantwoord hout. De eettafels zijn gezandstraald en verkrijgbaar in elke RAL kleur.
Bij Netty de Groothandel vind je lange houten familietafels en ronde tafels voor een intieme sfeer. Allemaal hebben ze een brocante uitstraling. De eettafels van Loods 5 zijn gemaakt van robuust vuren- of eikenhout. Zo’n eettafel met puur natuur look combineert goed met designstoelen, linnen tafellopers en een mix van verfijnd en boeren serviesgoed.

 

Brocante of nieuw?
Als je nog geen keuze hebt kunnen maken tussen een antieke eettafel of een moderne met een brocante uiterlijk, kijk dan bij Old Basics . Zij hebben zowel oude als nieuwe tafels naar brocante model op voorraad. Ook maken zij eettafels op maat. Wil je zelf een brocante eettafel opknappen met een schilderbeurt? Ontvet de tafel dan eerst voordat je hem opschuurt. De vloeibare rinser van Flexa ruikt nauwelijks en verwijdert al het vuil.

Wat mooi is…
Houten tafels wil je graag mooi houden of mooier maken dan ze al zijn. CetaBever Interieurbeits verzorgt en beschermt tegen vuil en krassen, zonder dat het natuurlijke karakter van het hout verdwijnt. Verkrijgbaar in transparant, houtkleuren, niet-houtkleuren en met parelmoerglans.


2 reacties op “Brocante eettafel”

  1. […] Het Meihuys kun je ook terecht voor brocante meubels als oude brocante kasten, brocante stoelen en brocante eettafels. Ideaal, want zo hoef je je niet schuldig te voelen wanneer je een keer minder in het jaar een […]

  2. […] In het artikel Brocante eettafel vind je nog veel meer inspiratie voor brocante […]

Geef een reactie