Tafels

Meer tafels..

Tafels
Het hart van het huis is meestal de eethoek. Met een brocante eettafel creëer je een knusse brocante eethoek waar je lekker samen eet, de krant leest en koffie drinkt. Aan een brocante tafel gebeurt het allemaal. Ook de wat kleine varianten maken je huis een gezellig thuis. Een oude tafel kun je geheel naar eigen smaak opknappen, waarmee je een brocante tafel creëert die uniek is van alle anderen.

Tafels zijn er in alle soorten en maten. Van brocante sidetables en tuintafels tot bureaus en salontafels. De leukste webwinkels hebben wij van Alles Brocante voor je bij elkaar geraapt en verspreid over allerlei inspirerende artikelen over tafels. Ook tuintafels heb je in een brocante stijl. Een paar schilfers en wat roestplekken hier en daar maakt dan helemaal niet uit. Dat voegt juist extra karakter toe!

Een tafel is een onmisbaar meubelstuk in je huis. Wanneer je deze in een brocante stijl shopt maak je van je huis een knus geheel. Binnen deze categorie vind je dus veel brocante tafels met alle tips en ideeën die daarbij komen kijken. Laat je inspireren en vind dé brocante tafel die precies past binnen jouw interieur! Onnodig verder zoeken op het web hoeft niet, want Alles Brocante heeft de beste en leukste webwinkels al voor je op een rijtje gezet!