Brocante zeep

Brocante zeep is meer dan alleen maar iets om je mee te wassen. Het ruikt heerlijk, heeft vaak een mooie kleur en de verpakking maakt brocante zeep fijn cadeaugevoelig. Hang of leg een mooie tablet in je badkamer voor een heerlijke geur.

brocante-zeepBij Villa Kakelbont vind je heel veel brocante zeepjes, waaronder zeepkettingen en zeep in de vorm van hartjes. Een liever cadeau dan dat kun je je eigenlijk niet wensen! ‘t Bakhuus heeft een grote verzameling zeepjes die zo mooi zijn dat je ze eigenlijk niet weg wilt geven en ook bij De Koektrommel slaag je zeker als je brocante zeep zoekt.

Blokken uit Marseille
Bij De Kleine Lakei is de voorraad Marseille zeep enorm! In alle geuren en maten zijn de stoere blokken hier te vinden. Kies gewoon je favoriete geur. Ook vind je hier heel lieve brocante zeepblikjes met een zeepje erin – een prachtig cadeautje. Een heerlijk romantische serie brocante zeep vind je bij Vivre Brocante. Ze komen uit Frankrijk en variëren van een stoer blok Marseille zeep tot zeepbonbons, zeeproosjes en allerhande zeepcadeautjes.

Zeephouder
Bij De Kleine Lakei vind je niet alleen veel brocante zeep, ook zijn er mooie houders om je zeep een mooi plekje te geven. Nog meer mooie zeepbakjes vind je bij de Brocante Webshop. Vooral die van gietijzer zijn prachtig!

Credits beeld: Maison French


Een reactie op “Brocante zeep”

  1. […] Kijk ook op onze pagina over brocante zeep voor bijpassende zeepjes en bij brocante wc-accessoires voor meer […]

Geef een reactie