Brocante toilettafel

Een wens van grote en kleine meisjes:
een kap- of toilettafel. Een plek voor je beautyproducten samen met sfeervolle brocante items zoals een lampetkan of doosjes van oud zilver. En natuurlijk hang je er grote spiegel met brocante lijst boven.

brocante toilettafelHet juiste model toilettafel
Er zijn zulke mooie, brocante toilettafels verkrijgbaar. De keuze van het model is afhankelijk van de ruimte die je ervoor hebt. Maar er zijn ook bescheiden tafeltjes met en zonder vaste spiegel. Bij een eenvoudige toilettafel staat een spiegel met uitbundige lijst mooi. Wil je de aandacht naar de toilettafel laten gaan, dan is een ingetogener spiegel een goede keus. Lades zijn altijd handig als extra opbergruimte. Bij de kringloopwinkel en op websites als Tweedehands en Speurders kom je regelmatig brocante toilettafels tegen. En je hoeft de toilettafel niet zelf op te halen. Laat HubHub je helpen en geniet van het gemak dat jouw nieuwe aanwinst bij jou bezorgd wordt op het moment dat jou uitkomt.

Opknappen en verfraaien
Een oude toilettafel krijgt een heel nieuw gezicht met een lik verf. Goed ontvetten en een flinke schuurbeurt zorgen ervoor dat de verf beter hecht. Met een hoogglansverf geef je de brocante toilettafel  een rijke uitstraling. Een donkere kleur is gewaagd en oogt wat strenger. Een lichte tint past bij een romantische slaapkamer. Liever een wat matter effect? Kies dan voor zijdeglans- of krijtverf.

Maak er een mooi plaatje van
En dan staat je brocante toilettafel in de slaapkamer. Tijd voor het inrichten en stylen ervan!
Behalve je eigen make-upspullen kies je natuurlijk voor een brocante aankleding. Ga eens op zoek naar antieke parfumflesjes. Die koop je bij (gespecialiseerde) antiquairs en veilinghuizen. Ook zilveren borstels en brocante make-updoosjes horen op een brocante toilettafel thuis.

Links websites:
http://www.tweedehands.nl/
http://www.speurders.nl/
www.hubhub.nl


Geef een reactie