Brocante po

Een brocante po kun je gebruiken als accessoire, met een bloemetje erin, of echt als potje voor de zindelijkheidtraining van je peuter. Een ingetogen brocante po van email is immers zoveel mooier dan een felgekleurde pot van kunststof!

Het is een grappig verjaardagscadeau voor een tweejarige: een mooie brocante po. Want in de komende maanden kan de po wel eens zijn beste vriend worden! Zorg voor een exemplaar met een handgreep eraan, dan kan de brocante po eenvoudig worden meegenomen naar het toilet of de badkamer.

Email
Po’s zijn vaak van email gemaakt maar ook van tin of aardewerk. Als de brocante po echt gebruikt gaat worden, is het handig om een emaillen exemplaar te kopen omdat deze natuurlijk tegen een stootje kan. Let er wel op dat het email intact is, anders is de po niet goed meer schoon te maken.

Altijd prijs
Zoek bij De Oude Serre, Sanneke Panneke, Potpourri Brocanterie en Buitengewoon Brocante naar een brocante po. Probeer het ook op Marktplaats. Hier worden vele brocante interieuraccessoires aangeboden, dus ook brocante po’s vind je hier.

TIP Ga ook eens kijken op onze pagina Brocante Email voor nog meer adresjes waar je een emaillen brocante po kunt vinden.


Geef een reactie