Sanitair

Meer sanitair..

Sanitair
Elk sanitair in huis kun je een brocante touch geven. Ben je op zoek naar inspiratie voor een gehele brocante badkamer? Dan ben je bij Alles Brocante aan het goede adres. Wil je liever losse brocante sanitair spulletjes aanschaffen? Geen probleem, want ook daar is over nagedacht.

Brocante sanitair spullen geven je badkamer een landelijke stijl. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een artikel over geschreven. Van brocante wc-accessoires, brocante handdoekenrek, brocante kranen tot aan brocante wc-borstels! Noem het maar op. Voor ieder sanitair een brocante inslag.

Een brocante badkamer staat vol met echte blikvangers waarmee je een nostalgisch tintje creëert. Denk dan aan een echte antieke badkuip of klassieke kranen, maar vergeet vooral ook niet de boel aan te kleden met brocante badkameraccessoires. Mix en match oude en antieke voorwerpen met klassieke accessoires en je sanitair is een en al brocante!

Alles Brocante staat bekend om het geven van de beste tips wat brocante betreft. Decoratie ideeën voor een brocante badkamer ontbreken dus niet binnen deze categorie. Een badkamer is wel de plek waar je elke dag even een momentje van rust zoekt. Met wat mooie kwalitatieve handdoeken geef je het geheel al een zachte sfeer. Ze kunnen overigens ook het kleurbeeld bepalen van je badkamer. Bedenk van te voren welke kleuren je wilt en pas dit voor het mooiste resultaat in verschillende kleurtinten aan. Kortom, laat je inspireren voor het inrichten van je sanitair in een brocante jasje!