Brocante slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar je tot rust kunt komen.
In een fijne, brocante slaapkamer gaat dit zeker lukken. Je kunt je helemaal uitleven op het inrichten van jouw droomslaapkamer, want er zijn zoveel mogelijkheden!

brocante slaapkamerHet bed
Het bed is uiteraard het centrale element van een slaapkamer. Een oud bed, in een brocante winkel of op de markt gevonden, past natuurlijk perfect in een slaapkamer met brocante elementen. Maar ook een nieuw bed in brocante stijl is prachtig. Je kunt er ook voor kiezen je eigen bed op te knappen. Alleen de toevoeging van een sierlijk bedhoofd doet al wonderen. Opmaken met het juiste bedlinnen in fris wit of pasteltinten maakt het geheel af. Een paar sierkussens maken het bed helemaal af en extra comfortabel. Bij Woonkussens vind je zoveel kussens, daar vind je zeker ook de kussens die passen bij jouw slaapkamer.

kussen-lilaBrocante meubels
Niet alleen op het bed kun je je uitleven. Ook een opgeknapte oude kledingkast maakt je brocante slaapkamer uniek. Met een goede schoonmaak- en verfbeurt maak je de kast naar jouw wens. Kijk eens op de websites van Silo 6  en Loods 23 , deze woonwinkels hebben een uitgebreid assortiment van brocante kasten. Als je de ruimte hebt is een inbouwkast van Voordeelschuifdeurkast ook een mooie optie. Een grote blikvanger die ervoor zorgt dat de slaapkamer rommelvrij blijft. Of wat dachtje van een kaptafel voor je persoonlijke spulletjes? Ook een eyecatcher. Tenslotte mag een spiegel met een mooie lijst niet ontbreken.

Zelf aan de slag
Door accenten aan te brengen creëer je jouw eigen brocante sfeer. Dit doe je bijvoorbeeld door zelf kussens te maken, kijk hiervoor eens in de Ideeëngids ter inspiratie. Of schilder de lijst van die oude spiegel eens in een andere kleur. En vergeet de gordijnen niet, een mooi dikke stof met of zonder patroon maakt je brocante slaapkamer echt af.

Links websites:
www.silo6.nl
www.woonkussens.nl
www.havenloods23.nl


2 reacties op “Brocante slaapkamer”

  1. […] voor een brocante slaapkamer vind je natuurlijk op allesbrocante.nl. Kijk daarom vooral even bij brocante slaapkamer en bij de pagina met artikelen over brocante bedden. Leuke adresjes, tips en […]

  2. […] wonen doe je pas als je de stijl tot in de puntjes doorvoert in het huis, dus ook in de slaapkamer. De grote schuifdeurkast van Voordeelschuifdeurkast heeft een basic uitstraling, maar past daarom […]

Geef een reactie