Top-5 Brocante behang

Behang is de ideale manier om je woning een brocante sfeer te geven. Pas het toe op een groot of klein muurtje, op of in je brocante kast en je hebt een echte sfeermaker.

Behang is er in alle soorten maten en met de nieuwe technieken, kun je het eenvoudig zelf aanbrengen. Soms is een behangtafel niet eens meer nodig en plak je het behang rechtstreeks op de muur. Alles Brocante geeft je een top-5 van mooi brocante behang om sfeer te creƫren in je woning.

1: Vintage Notes
Het vintage notes behang van Repro is prachtig behang met nostalgische afbeeldingen van poezieplaatjes zoals die bekend zijn van vroeger. Het behang is op maat te bestellen en dus voor elk wandje geschikt. Je kunt zelfs de panelen van een brocante kast ermee behangen.

2: Friese Witjes
Misschien ken je ze de oude Friese tegels die voornamelijk gebruikt werden in de keuken? Studio Ontwerpwerk maakte er een prachtig behang van dat toegepast kan worden in elke ruimte van je woning. Alle tegeltjes op het behang hebben een andere tint en dit maakt het een dynamisch behang dat de sfeer van toen uitstraalt.

3: Serendipity van Thibout
Het behang van Thibout is werkelijk prachtig. Ze hebben veel verschillende dessins en daarom voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld deze die de naam Serendipity draagt. De prachtige bloemen lijken bijna tot leven te komen op de muur. Vanwege de drukke print kun je overwegen om een klein wandje ermee te behangen en niet de gehele kamer.

4: Miss Marple Stripes en Plain
Heb je een bonte en goed gevulde brocante woonkamer dan is dit behang wellicht wat gepaster in je interieur.De effen en gestreepte behangprints van van Miss Marple zijn prachtig in hun eenvoud, maar geven heel veel sfeer in je woning. Dit behang kun je eindeloos combineren met bonte meubelstukken, brocante decoratie en mooie woonaccessoires zonder dat het te druk wordt in huis.

5: Vintage Vogels
In de stijl van Vintage Notes, maar toch even anders is dit behang van Repro met de naam Vintage Vogels. Een prachtig behang voor iedereen die houdt van kleur, vogels en nostalgie. Op het behang staan ook prachtige oude vogelkooitjes en mooie tropische vogels. Een behang dat je woning opfleurt.


2 reacties op “Top-5 Brocante behang”

  1. […] Muren in landelijke stijl Met behang geef je de babykamer binnen binnen no time een landelijke uitstraling. Behang is er in alle soorten en maten: schattige roosjes, subtiele streepjes en mooie ornamenten. Bij Behangkoning verkopen ze enorm veel landelijk behang. Vooral de behangetjes met bloemen zijn geschikt voor een landelijke babykamer. Ook bij Designwall verkopen ze mooi behang. Bekijk voor meer inspiratie onze top 5 brocante behang. […]

  2. […] vijf brocante behang Bekijk ook eens onze top vijf brocante behang, vol vintage, vogels en bloemen. Vervang witte wanden en breng warmte in huis met een brocante […]

Geef een reactie