Brocante schilderij

Een brocante schilderij of antieke prent is in elke kamer een aanwinst. Met een verzameling kleine schilderijen in mooie lijsten bereik je hetzelfde effect. Ben jij nog op zoek naar een bijzonder brocante schilderij voor aan de muur of om neer te zetten? Lees dan verder, want hier vind je adressen waar je brocante schilderijen kunt vinden.

Brocante schilderijBrocante schilderij met lijst
Een groot brocante schilderij doet het goed als blikvanger in een hal of in een lege hoek. Een print in zachte kleuren gaat niet snel vervelen en past in elk interieur. Bij Brocante De Knotwilg koop je een schilderij inclusief brocante lijst. Brocantehuis Veendam heeft heel veel brocante schilderijen met mooie lijsten. De afbeeldingen variëren van bloemen en landschappen tot portretten. Het zijn zowel aquarellen als tekeningen.

Schoolplaten en foto’s
Elke mooie brocante afbeelding kun je als schilderij inlijsten. Denk daarbij aan oude topografische kaarten en schoolplaten, met als bekendste de series met Ot en Sien. Op www.de-kantlijn.com hebben ze schoolplaten in veel categorieën, zoals geschiedenis, ambachten en natuur. Of ga op zoek naar Victoriaanse prenten. Dit zijn romantische portretten in zachte kleuren. Angel Brocante heeft er diverse. De Brocante Tuinkamer heeft antieke foto’s en een wisselende serie brocante schilderijen.

Brocante verzameling
Een lege wand? Een aantal brocante schilderijen bij elkaar maken er iets bijzonders van. Je kunt kiezen voor een centraal thema, zoals bloemen. Op www.brocantespulletjes.nl vind je bloemenschilderijen in allerlei afmetingen. vintage plaatjes met nostalgische afbeeldingen zijn ook geschikt. Of pas de lijsten op elkaar aan door ze in dezelfde kleur te schilderen.

Links websites:
www.brocantedeknotwilg.nl
www.brocantehuisveendam.nl
www.de-kantlijn.com
www.angelbrocante.nl
www.brocantetuinkamer.come2me.nl
www.brocantespulletjes.nl


Een reactie op “Brocante schilderij”

  1. […] of stukken bloemenbehang bij elkaar met ijzeren clips. Een porseleinen bloemenplaquette en schilderij maken het bloemenhoekje compleet. Kleine stukjes (bloemen)behang over? Maak zelf een vlaggenlijn […]

Geef een reactie