Brocante rekken

Een brocante rek geeft overal in huis verrassend veel opbergruimte: in de badkamer, keuken, hal of slaapkamer. Je kunt er jassen aan hangen of kommen op zetten; het is maar net waar je het brocante rek nodig hebt.

Mooie oude brocante rekken en wandplankjes vind je bij Swiet, daar komt ook dit exemplaar op de foto vandaan.
Om van alles en nog wat aan te hangen heeft Brocante Rosalie een hele ris verschillende kapstokken en rekken. Niet alleen voor jassen maar ook prima bruikbaar in de keuken, slaap- en badkamer. Ook De Tweede Lente verkoopt veel kleinmeubels voor de badkamer en keuken, waaronder veel rekken en consoles. Kijk ook op onze pagina Brocante wandplank of Brocante console voor meer inspiratie.

Vrolijke winkels
De Brocante Kip heeft altijd consoles en (droog)rekken op voorraad. Je vindt hier een leuke verzameling klein brocante, dus neem er de tijd voor en kijk uitgebreid rond. Ook in de vrolijke voorraad van De Bonte Kamer zijn altijd wel een paar leuke brocante rekjes te vinden. Sommige zijn opgeknapt, andere nog mooi in de originele verf. En uiteraard zijn er op Marktplaats een heleboel brocante rekjes te vinden. Oud en versleten? Geeft niets! Een likje verf in een favoriete kleur doet soms wonderen. Schuur hiervoor het brocante rekje eerst op (met de nerf mee), breng een grondverf aan en laat drogen. Schuur lichtjes op en verf het rek daarna in de gewenste kleur. FairPaints.com laat zien wat je met verf kunt doen zonder het milieu te belasten. Hier vind je plantaardige verf, op basis van soja olie. Beschikbaar in 3000 kleuren en ze geven je een goed advies. Als je van een doorleefde look houdt, schuur je de randjes nog even onregelmatig door. En klaar is je rek!

Nieuwe rekken
Rivièra Maison heeft rekjes voor de badkamer in de collectie die je eigenlijk overal in huis kunt gebruiken.


Een reactie op “Brocante rekken”

  1. […] Kijk ook op deze pagina’s: brocante wandplank, brocante rekken, brocante consoleen brocante […]

Geef een reactie