Brocante kapstok met manden

In de hal is een goede opberger eigenlijk onmisbaar. Een brocante kapstok met manden biedt plaats aan jassen, handschoenen, mutsen en tassen. Bij thuiskomst en uitgaan heb je alles bij de hand als je een brocante kapstok met manden hebt. Handig en mooi!

Een mooie nieuw brocante kapstok met manden vind je bij Rivièra Maison in de collectie. Hij heet Vestibule en is een handige opberger voor in de hal, met zes dubbele jashaken, drie stijlvolle manden voor handschoenen, sjaals en mutsen en bovenop nog plaats voor andere spullen. Met een breedte van 110 cm ook lekker ruim!

Console

Bij Homeshop Good Living is de kapstokcollectie heel groot. Vooral als je houdt van metalen exemplaren en kapstokken die uit oude treinstellen lijken te komen, ben je hier aan het goede adres.

Zelf samenstellen

Bij Villa Kakelbont kun je terecht voor allerlei brocante kapstokken en consoles. Ook bij De Brocante Kip vind je kapstokken waar je met manden zelf een halmeubel van kunt maken. Manden kun je onder meer kopen bij Ikea, waar je ook heel mooie brocante hoedendozen en oude koffers kunt bewonderen – prachtige alternatieven om in de hal als opberger voor kleingoed te gebruiken. Alle maten, materialen en kleuren vind je hier in de collectie.


2 reacties op “Brocante kapstok met manden”

  1. […] jouw kapstok er nog niet tussen? Kijk dan eens in de artikelen Brocante kapstok met manden en Brocante kapstok voor nog meer […]

  2. […] een kapstok met mandjes? Kijk dan eens in het artikel Kapstok met brocante manden voor meer […]

Geef een reactie