Brocante fotolijst magneet

Magnetische fotolijsten zijn heel handig in het gebruik, want je kunt snel en eenvoudig je foto’s verwisselen. En nieuw brocante magnetische fotolijsten maken in een handomdraai een fotogalerie van je koelkast!

Het Nederlandse merk Present Time (pt) heeft verschillende magnetische fotolijsten in de collectie, zoals het magnetische fotokoord. Het koord is 2 meter lang en er zitten vijftien supersterke magneten bij, dus hieraan vinden je 15 favoriete foto’s een plekje. Onderaan hangt een druppelvormig gewicht om het koord mooi strak te laten hangen. Ook maakt pt een magnetisch fotobord waarop vijf foto’s geklemd kunnen worden. Doordat ze met magneetframes op de achtergrond vast worden gezet zijn de foto’s heel snel en eenvoudig te verwisselen. Ook is er een set van pt te verkrijgen die bestaat uit 10 verschillend gekleurde lijstjes die het prima doen op de koelkast of een ander metalen ondergrond. In drie maten, en ook verkrijgbaar in alleen grijs.

Landelijk
Bij het Lindehofje kun je een kleine landelijke magnetische fotolijst bestellen en bij Nonplusultra wordt een landelijk whiteboard verkocht dat magnetisch is en dus meteen als fotoplek kan dienen. Er zit een barok lijst omheen en wordt met whiteboardpen en magneten geleverd.

Polaroid
Met de magnetische Polaframes maak je van elke foto een retro polaroid: plak de witte frames eenvoudig over je afbeelding en schrijf er met de bijgeleverde stift een boodschap op, net zoals je vroeger deed met polaroidfoto’s.

TIP Kijk ook op onze pagina Brocante Fotolijst.


Geef een reactie