Brocante bordenrek

Een bordenrek in de keuken is praktisch en staat geweldig. Plaats hem aan de wand boven ooghoogte en je hebt zeker een eyecatcher in huis.

Mooie brocante rekken, ‘t Moskje heeft nieuwe elegante  bordenrekken op voorraad. Een heel breed exemplaar (125cm) is te koop bij Villa Verver. Met 7 haken, plaats voor minstens 20 borden en drie plankjes is dit een echte verrijking van je keuken.

Laat je borden zien
Bij Brocant Pandje kun je het andere overbekende model brocante bordenrek vinden, waarin borden naast elkaar met de voorkant naar je toe staan. Dit is vooral een leuke optie als je een verzameling mooie borden hebt die je graag wilt laten zien of als je het rek wilt gebruiken voor het opbergen van andere dingen, zoals boeken, speelgoed of foto’s. Dit is ook te zien bij het bordenrek dat Lille Lykke aanbiedt. Vivre Brocante heeft een metalen bordenrek in de verkoop. Het is een staand model met handvat en haken voor kopjes aan het handvat.

Aan de slag
Als je handig bent kun je zelf een nieuw brocante bordenrek maken. Hoe je dat doet, heeft Buiteninspiratie online gezet. Dit is een bordenrek dat je boven het aanrecht hangt en dat je eventueel ook als afdruiprek kunt gebruiken. De beschrijving is voor een heel ruim model (120cm breed) maar dat kun je natuurlijk aanpassen aan je persoonlijke wensen.

TIP Kijk ook op de pagina’s brocante wandplank, brocante console en brocante wandrek.


Een reactie op “Brocante bordenrek”

  1. […] in de keuken voor je eenvoudig het brocante thema door. Wat dacht je van zo’n mooi ouderwets brocante bordenrek aan de wand? Je stelt er je mooiste verzamelde borden op tentoon en het staat ook nog eens […]

Geef een reactie