Op en aan de wand

Meer op en aan de wand..

Op en aan de wand
Binnen deze categorie staan alle artikelen die te maken hebben met brocante items die je op en aan de wand plaatst. Van brocante muurdecoratie tot brocante luiken en van een brocante sleutelkastje tot aan brocante behang. Er is zoveel op de markt en sommige artikelen zijn nu eenmaal wat lastiger in een hokje te plaatsen dan andere.

Brocante vliegengordijnen, naambordjes, kapstokhaken, spiegels, schilderijen, ga zo maar door… Alles Brocante zocht voor elk artikel inspirerende webshops en winkeltjes waar je je favoriete artikelen kunt scoren. Of je nu dus op zoek bent naar een brocante houtkachel waarmee je een echte eyecatcher creëert in je interieur of een brocante magazinehouder waar je je mooiste tijdschriften in bewaart, er is overal wel een mooi plekje voor in huis te vinden. Zo maak je tenslotte het geheel pas echt brocante.

Je kunt de artikelen in deze categorie Op en aan de wand ook als decoratie zien. Het zijn tevens producten waarmee je je interieur stylet en daarom zouden ze ook goed terug te vinden kunnen zijn in de categorie Decoratie. Vooral brocante fotolijstjes, die geven je foto’s net even wat meer sfeer. Dat geldt voor de meeste brocante artikelen trouwens. Ze zorgen voor een brocante touch aan je interieur.

De meeste artikelen zijn ook voorzien van links naar zelfmaak beschrijvingen. Scheelt niet alleen in je portemonnee, maar zo maak je het ook net even wat persoonlijker. Laat je dus inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn om van je huis een echt ‘thuis’ te maken!