Brocanteshops.com

De leukste brocante winkels vind je bij Brocanteshops.com. Het is dé plek voor grote en kleine winkels om hun producten aan liefhebbers van antiek en brocante te tonen. Je kunt er terecht voor brocante meubels en woonaccessoires met als grote pluspunt dat alle objecten afkomstig zijn van echte brocanteurs. BrocanteShops is een waar walhalla voor de antiek en brocante liefhebber.

Uniek concept
Brocanteshops.com is opgezet door Richard Hulskes en Derrick Heesbeen. De twee heren wilden een plek creëren waar zowel grote, maar vooral kleine brocante winkels de mogelijkheid hebben zich professioneel en vooral gratis te profileren. Richard: “Het is voor de brocantewinkeltjes vaak moeilijk om zowel hun winkel als product aan een groot publiek te tonen in een omgeving die aansluit bij de sfeer van hun objecten.”

Al ruim 4000 producten
Brocanteshops.com is in januari 2012 van gestart gegaan en nu 5 maanden later hebben zich al ruim 250 antiek en brocante winkels aangemeld, met in totaal ruim 4000 unieke objecten.

Hoe werkt het?
Heb je zelf een brocante winkel? Dan kun je je als brocanteur aanmelden. Vervolgens kun je een eigen pagina aanmaken en je producten verkopen via de shop. Daarnaast is er de mogelijkheid voor verkopers om een blog bij te houden waarin ervaringen en anekdotes kunnen worden gedeeld over alles wat er maar speelt in het leven van de brocanteur.

Fraai aanbod
Het aanbod bij Brocanteshops.com is werkelijk grandioos. Van kasten tot verf. Van sieraden tot klepbureaus. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vind het in een van de vele aangesloten shops.

Tip!
Volg Brocanteshops.com ook via Facebook, Twitter en Pinterest.


Geef een reactie