Markten en winkels

Meer markten en winkels..

Markten en winkels
Online shoppen is handig, maar wanneer je er zelf lekker op uit kunt gaan om je brocante waar te kopen is dat veel leuker. Binnen deze categorie kun je zoeken naar jouw dichtstbijzijnde brocante winkel of markt. Maar vooral ook buiten ons land, in België, Frankrijk en Engeland, vind je grote brocantemarkten en winkels met een hoop diverse brocante en antieke artikelen.

Brocante en antiek is gewild, vandaar dat er voor deze categorie Markten en winkels ook zoveel te schrijven valt. In elk artikel vind je inspirerende markten en winkels terug. Wij van Alles Brocante proberen je wegwijs te maken in de hoeveelheid brocante die er is. Vooral vlooienmarkten staan bekend om al hun oude spulletjes.

Er zijn tevens ook diverse evenementen georganiseerd waarbij je een paar dagen heerlijk kunt struinen door alle brocante items. Bijvoorbeeld het grote event in Lille – Frankrijk, de grootste brocantemarkt van Europa. Het festijn vindt elk jaar in het eerste weekend van september plaats en trekt jaarlijks zo’n twee miljoen bezoekers. Alles Brocante geeft je de leukste tips en weetjes over de markten!

Of je nu op vakantie bent in Stockholm om Zweeds brocante te scoren of de beste Engelse brocante winkels zoekt. Je vindt bij ons een mooi overzicht van de leukste adresjes! Zo haal je pas echt unieke exemplaren in huis en je kunt ze altijd nog naar eigen zinnen een persoonlijke twist geven.