Brocante theemuts

Je ziet ze niet veel meer. Mooie, oude theemutsen. Ideaal wanneer je een grote pot thee zet voor vrienden of voor jezelf. Het houdt de thee namelijk lekker lang warm en het ziet er daarnaast ook nog eens gezellig uit.

Naast een brocante theemuts als accessoires en keukenaccessoire is er ook een brocante winkel die zo heet. Webwinkel De brocante theemuts verkoopt decoraties, meubels, cadeaus en ze bieden workshops aan. In de werkplaats kan je op afspraak de gerestaureerde meubels bekijken.

Metale brocante theemuts
De echte brocante theemutsen zijn van metaal. Deze werden vroeger gebruikt om de theepot warm te houden. Het exemplaar dat ze verkopen bij de Brocante webshop mist de stof die vroeger binnenin zat, dus dient slechts ter decoratie. Dat maakt hem niet minder mooi.

Romantisch
Een brocante theemuts kun je natuurlijk ook prima zelf maken. Zoek een stofje in je favoriete print en zorg dat je de maten weet weet van de theepot die eronder moet. Maak de theemuts extra dik met een lekkere dikke vulling. Je kunt ze ook goedkoop kopen bij verschillende webshops. Bijvoorbeeld deze romantische van webshop Potpourri met bloemmotief. Een mooie witte met fijne borduursels koop je bij Aimmee.

Hip
Villa Hip maakt ze voor je. Vrolijke theemutsen met de liefste printjes. Wat dacht je van ruiten, bloemen, harten, lint, oer-Hollands of met vogeltjes? Bekijk maar eens wat Villa Hip allemaal in de collectie heeft.


Geef een reactie