Brocante mal

Brocante mallen voor chocolade en speculaas lenen zich prima om in huis mee te decoreren. Andere brocante mallen zijn de kunststof sjablonen die je kunt gebruiken om met verf afbeeldingen op meubels of muur aan te brengen. Welke brocante mal je ook zoekt: er zijn er genoeg te vinden!

Koken
Chocolademallen zijn vaak prachtige objecten om in de keuken aan de muur te hangen (of om te gebruiken natuurlijk!). Op Marktplaats worden ze altijd wel aangeboden. De Taartenprinses heeft heel veel fondant- en andere taartmallen in de verkoop. Sommige zijn zo mooi, daar wil je meteen mee aan de slag!

Hobby
Allerhande hobby- en papiermallen zijn te vinden in de webshop van hobbywinkel Pipoos. Ook zijn hier stansen te koop en grote en kleine sjablonen waarmee strakke afbeeldingen op meubels en muren kunnen worden aangebracht.

In het interieur
Ook ariadne at Home gebruikt regelmatig brocante sjablonen voor het decoreren van het interieur. De idee├źn staan met werkbeschrijvingen en patronen online. Kijk bijvoorbeeld naar het tafelkleed dat ze versierden, de terrastegels en de tuintafels.

Sjablonen
Histor en Flexa hebben een groot aantal sjablonen gratis online gezet waarmee je direct aan de slag kunt. Print ze en neem ze over op stevig papier of een vel polyester. Snij de vorm uit en plak deze met schilderstape op de ondergrond. Gebruik een sjabloneerkwast om de verf op de ondergrond te tamponneren.


Geef een reactie