Brocante gebaksbordjes

Voor een feestje, een high tea of gewoon voor elke dag: brocante gebaksbordjes geven taart en gebak net dat extra nostalgische gevoel. Of je nu houdt van ouderwetse bloemetjes of van pastellen uit de jaren vijftig: er zijn in alle stijlen brocante gebaksbordjes te vinden.

Brocante de Loods biedt veel brocante serviezen aan, van losse delen tot compleet series. Bij Engelse Sfeer worden voornamelijk Engelse serviezen aangeboden. Een zoekopdracht als ‘gebak’ levert dan ook een hele ris brocante gebaksbordjes, gebaksschalen en gebaksschoteltjes op in landelijk Engelse stijl.

Marktplaats

Marktplaats is natuurlijk een bijna onuitputtelijke bron van brocante gebaksbordjes. Bedenk dat een enkel gebaksbordje net zo mooi kan zijn als een hele set van 6 of 12. Combineer en mix verschillende serviezen die iets met elkaar gemeen hebben, zoals een kleur of een roosjesdessin, want vooral van rozengebaksbordjes zijn er heel veel te vinden!

Nieuw

Wil je liever een nieuw brocante gebaksservies, kijk dan bijvoorbeeld bij Froukje. Lieflijke, met de hand beschilderde gebaksbordjes en petit-fourbordjes. Elke serie die je hier koopt, is uit te breiden met een bijpassende theepot, theekopjes en roomstelletjes. Of combineer de verschillende series met elkaar voor een vrolijke bonte feesttafel!

Tip

Mooi servies verdient natuurlijk een mooi plekje. Een vitrinekast om je beste servies in tentoon te stellen vind je bijvoorbeeld bij Het Inboedelhuis of kijk op onze pagina Brocante Servieskast.


Geef een reactie