Brocante tv-meubel

Natuurlijk wil je genieten van je favoriete serie of een mooie film… Maar hoe zorg je ervoor dat je flatscreen of tv in een brocante huis past? Hier lees je waar je een tv-meubel vindt dat goed in je landelijke interieur past.

Brocante tv-meubelTv-meubel voor elk brocante interieur

Bij ‘t Veurhuus vind je een grote serie tv-meubels en dressoirs in landelijke stijl in kleuren als Old White Wash. Ook bij Kast aan de Gracht verkopen ze voornamelijk witte televisiemeubelen. Liever een wat landelijker stijl? Het Kabinet heeft tv-meubelen in landelijke stijl, waarvan een groot aantal exemplaren in houtkleur.

De collectie Pure Charme van ariadne at Home bevat ook een ideaal meubel voor de televisie, dvd’s en hifi-apparatuur, met veel opbergplek in de lades. Gemaakt van rustiek eiken, afgewerkt in cottage wit en met een vergrijsd blad. Verkrijgbaar bij De Troubadour.

Brocante tv-meubel

Passend bij zowel een landelijke als brocante woonstijl kies je voor een tv-meubel. Van koloniaal tot industrieel en white- of greywash.

brocante tv meubel

Robuust en landelijk: meubels van steigerhout

Ook van steigerhout zijn mooie televisiemeubelen verkrijgbaar. Dit materiaal past goed in een brocante interieur, omdat het landelijk aandoet. Bij De Steigerhoutloods verkopen ze meerdere modellen tv-meubelen, waaronder een aantal met wielen.

Ga zelf aan de slag

Achter mooie luiken of brocante deuren valt een televisie vrijwel niet op. Ga je in huis nog verbouwen? Denk er dan eens aan om een ruime nis te (laten) maken waarin een televisie past en werk alle draden weg in de muur. Voor de nis plaats je oude luiken of brocante kastdeuren.


Een reactie op “Brocante tv-meubel”

  1. […] eiken tv meubel ook inspiratie opdoen voor andere tv meubels, kijk dan eens bij het artikel brocante tv-meubel.  In dit artikel vind je een aantal leuke adressen waar je op zoek kunt gaan naar brocante tv […]

Geef een reactie