Brocante ladekast

De hoeveelheid opbergruimte die een brocante ladekast biedt, is vaak enorm. Door de lades blijft alles wat je erin opbergt, overzichtelijk en eenvoudig toegankelijk. En het goede nieuws is dat er enorm veel brocante ladekasten te vinden zijn!

Brocante ladekastVan Dijk en Ko heeft altijd veel brocante ladekasten op voorraad. De collectie is afkomstig uit Frankrijk, België en oost-Europa en heeft vaak nog de originele verflagen, wat de kasten mooi oud maakt. De eigenaresse neemt alle vondsten zelf onder handen en voorziet ze van een verflaag in natuurlijke kleuren.

Kies maar!
Als je heel veel keus wilt, ga dan eens bij het Inboedelhuis struinen. Je weet soms niet waar je moet kijken, zo veel is er te zien! Van antieke exemplaren tot echte opknappertjes; er is voor ieder wat wils. Ben je zelf niet zo handig, dan kun je de brocante ladekast van je keuze hier ook laten opknappen met bijvoorbeeld een verflaag en je kunt er pootjes onder laten zetten.

Nieuwe exemplaren
Wil je liever een nieuwe brocante ladekast, kijk dan bijvoorbeeld bij de Troubadour voor een divers aanbod: buikkastjes, strakke exemplaren in de stijl van dossierkasten en ladekasten met manden erin. Rofrahome heeft een paar grappige exemplaren van buikkastjes die met de Engelse vlag zijn beschilderd.

Weblinks
www.vandijkenko.nl
www.hetinboedelhuis.nl
www.detroubadour.nl
www.rofrahome.nl


Geef een reactie