Brocante hangkastje

Een brocante hangkastje creƫert opbergruimte waar je dat eerst niet had: aan de muur! Of dat nu in de hal (voor de sleutels), in de badkamer (voor je verzorgingsproducten) of in de keuken (voor kleingoed) is; een brocante hangkastje geeft net die extra opbergruimte die je nodig had.

Brocante hangkastjeHeb je extra opbergruimte nodig maar is er geen plaats meer langs de muur? Dan biedt een brocante hangkastje uitkomst! Zoek een plekje aan de muur waar je (of kleine huisgenootjes!) je hoofd niet aan het kastje zult stoten. Bedenk wat je erin wilt bewaren en hoe zwaar dat wordt en bevestig dan je brocante hangkastje stevig aan de muur.

Oude hangkastjes

Oude brocante hangkastjes vind je in alle soorten en maten bij Het Inboedelhuis, ze schilderen ze ook nog in de gewenste kleur. Een ander leuk adres is Brocante La Trouvaille. Let wel: ze worden constant in- en verkocht, dus het aanbod wisselt. Hetzelfde geldt voor Combitex/Even Anders, Swiet en De Kleine Lakei: de ene dag zal het aanbod groter zijn dan de andere.

Kijk anders ook bij onze informatie over brocante wandplanken en consoles


2 reacties op “Brocante hangkastje”

  1. j.kroger zegt:

    Mag ik weten hoe hoog, breed en diep dit kastje is?
    En, ook de binnen diepte.
    dank u.

  2. Redactie zegt:

    Beste meneer of mevrouw Kroger, Deze foto komt uit een oude editie van ariadne at Home. Helaas is het voor ons niet meer te achterhalen uit welke editie…

Geef een reactie