Brocante garderobekast

Een brocante garderobekast brengt sfeer en warmte in de slaapkamer. Laat de kast in de originele verf, met hier en daar een schilfertje eraf, of zet ‘m strak in een nieuwe laag verf in een kleur die bij de ruimte past. Zo wordt je brocante garderobekast al snel een favoriet in huis.

Een brede keus brocante garderobe kasten vind je bij Swiet, zoals hiernaast afgebeeld.
Ook Het Inboedelhuis heeft een brede keus aan kasten, ze knappen ze op, maken ze op maat of bestelling. De brocante garderobekasten van Les Brocanteurs zijn allemaal tegen houtworm behandeld en staan goed in de verf. Ze bieden uitgebreide keus, niet alleen in kledingkasten maar ook in ander brocante, dus het loont om eens in de winkel in Ommen te gaan kijken.

Brocante garderobekast

Route53 en Van Dijk en Ko hebben een ruim aanbod. Antiek meubelgroothandel Havenloods 23 is eenmaal per maand open voor particulieren, die hier dan onder meer brocante garderobekasten kunnen vinden. Mooi assortiment! Het grootste aanbod van brocante garderobekasten vind je uiteraard op Marktplaats. En helemaal makkelijk: je kunt ‘m nu voordelig laten bezorgen door HubHub. Geen file en geen gesjouw meer voor jou.

Nieuw

Ben je op zoek naar een nieuwe garderobekast in brocante stijl, probeer het dan eens bij De Troubadour of Rivièra Maison. Hier zijn verschillende stijlen in de collectie opgenomen; een goede start als je niet zeker weet wat voor kast je zoekt.

Checklist

Kijk voor je gaat zoeken naar een brocante garderobekast hoe groot je huidige kledingkast is en of je een groter of kleiner exemplaar nodig hebt. Hoeveel ruimte heb je nodig om kleding op te kunnen hangen, op planken te leggen en in lades te bewaren? Wil je meer dan één kledingkast maar kun je geen twee dezelfde vinden? Geen probleem: koop gewoon twee (of meer) verschillende brocante garderobekasten die je vervolgens in dezelfde kleur verft, dan horen ze toch bij elkaar.

TIP

Kijk ook op onze pagina’s brocante kledingrek, brocante kledingkast en brocante meidenkast.


Geef een reactie