Brocante commode met spiegel

Voor de landelijk ingerichte kinderkamer is een brocante commode met spiegel erboven een prachtige aanvulling. De kleine kan tijdens het aankleden en verschonen in de spiegel kijken en bovendien geeft de spiegel boven de brocante commode een ruimtelijk effect.

Brocante commode met spiegelBij Kinderkamer in Stijl worden zorgvuldig gerestaureerde kindermeubels verkocht, en dus ook commodes. Ze zijn in mooie, rustige kleuren geverfd. Veel keus in commodes hebben ze bij Het Inboedelhuis. Je kan er zelf de inhoud en kleur bepalen. Dus neem contact met ze op voor de mogelijkheden.

Ladekastjes
Bij Het Inboedelhuis is een enorme voorraad commodes te vinden. Dit zijn echt antieke ladekasten die, als dat nodig is, kunnen worden verhoogd tot werkhoogte. De kleur kun je zelf bepalen. Hier zijn ook brocante commodes met bijpassende spiegel te vinden. Ook bij Het Echte Landleven zijn altijd wel brocante commodes te vinden en ladekastjes die als commode gebruikt kunnen worden.

Nieuw brocante commodes
De Hebberij heeft een reeks nieuwe dikbuikcommodes met twee of drie lades in de verkoop. Deze kunnen onbewerkt worden geleverd of in een kleur worden geverfd. Ook verkoopt De Hebberij een serie met de hand gemaakte en prachtig geverfde nieuw brocante commodes in Louis XIV en XV stijl, voor wie over een ruimer budget beschikt. Last but not least: tik ‘Commode met Spiegel’ in op Marktplaats en er verschijnt een hele lijst met brocante commodes met bijpassende spiegels.


Een reactie op “Brocante commode met spiegel”

  1. […] keukenblad. Verhoog eventueel de tafelpoten om een prettige hoogte te verkrijgen. Met een brede brocante commode kun je een soortgelijk meubel maken. Verkort de lades zodat de sifon onzichtbaar achterlangs […]

Geef een reactie