Brocante boekenkast

Een brocante boekenkast geeft je dierbare boeken de plek die ze verdienen. Sommige kasten zijn half open, half dicht; andere brocante boekenkasten zijn helemaal open. Met een beetje geluk vind je zelfs misschien een oude bibliotheekkast!

Brocante boekenkastHet Inboedelhuis heeft een ruim assortiment brocante boekenkasten, linnen- en keukenkasten. Een enorme keus van prachtige kasten met een zichtbaar verleden; deze brocante boekenkasten hebben karakter. Ze maken ze op maat qua inhoud en kleur. Ook De Tantes Brocante hebben altijd wel een paar brocante boekenkasten op voorraad.

Nieuwe kasten, oud hout
Bij Oldwood worden, zoals de naam al zegt, eiken en grenen planken gebruikt van vaak honderden jaren oud. Het hout heeft daardoor een mooie doorleefde uitstraling en is wat vergrijsd. De brocante boekenkasten, bibliotheekkasten en winkelkasten zien er daardoor oud uit maar zijn zo stevig als nieuwe exemplaren. Bij Oldwood vind je ook ongerestaureerde kasten die je naar eigen smaak kunt laten opknappen.

Helemaal nieuw
Rivièra Maison heeft de ‘Long Bar Library Bookcase’ in de collectie: een boekenkast met een omlijsting, die als het ware de boeken in de kast inlijst als een kunstwerk. Ben je op zoek naar een moderner alternatief, kijk dan bijvoorbeeld bij het Kabinet waar een hedendaagse, ruime collectie boekenkasten in verschillende stijlen te vinden is.

Links
www.old-basics.nl
www.detantesbrocante.nl
www.oldwood.nl
www.rivieramaison.nl
www.hetkabinet.nl


Een reactie op “Brocante boekenkast”

  1. […] verdienen ze eigenlijk een mooie plek. En waar kun je brocante boeken nu beter in bewaren dan in de brocante boekenkast of op de brocante boekenplank? Helemaal in stijl maken de brocante boeken het plaatje compleet en […]

Geef een reactie