Brocante apothekerskast

Een brocante apothekerskast zorgt voor veel opbergruimte in de keuken. De hoeveelheid aan vakjes zijn erg praktisch voor het opbergen van kleine spulletjes.

Apothekerskasten zijn er in alle soorten en maten. Je hebt vierkanten met slechts allemaal dezelfde vorm vakjes, maar je hebt ze ook met nog een bovenkast waarin de oude apothekerspotten werden uitgestald. Gebruik deze potten als voorraadpot en beplak ze met zo’n mooi oud etiket voor een echte oude uitstraling.

Nieuwe brocante apothekerskast

Er zijn een aantal merken op de markt die nieuwe brocante apothekerskasten fabriceren. Het Woonhuis maakt ze zelfs voor je op maat. Zo weet je zeker dat de kast die je aanschaft perfect past in de ruimte. Een klassiek wit exemplaar dat perfect staat in een romantisch brocante interieur is de kast van brocantehuis Veendam.

Oude brocante apothekerskast
Mooie oude exemplaren vind je bij Old Basics. In hun uitgebreide collectie vind je zeker een kast naar je smaak. En ze hebben ook nog eens dat nostalgische gevoel. Ook Spoor38 heeft groot assortiment kasten. Gemaakt van oude deuren of helemaal voor je opgeknapt zodat ze weer tegen een stootje kunnen. Wil je een brocante apothekerskast met een echte oude uitstraling? Bekijk dan eens de collectie van Benko.

Zelf opknappen
Wellicht heb je een mooie keukenkast staan die niet helemaal je smaak meer is? Vergeet niet dat een lik verf en gebruik van de juiste accessoires voor een wonder kunnen zorgen. Schuur de kast en geef hem een lik verf. Gebruik bijvoorbeeld krijtverf voor een ruw effect. Gebruik oude draadmanden, weckpotten en andere accessoires om je kast de look van een apothekerskast te geven. Geen kast om op te knappen? Bekijk het grote aanbod op Marktplaats of breng een bezoek aan een brocante markt, om er goedkoop een aan te schaffen. Maar hoe krijg je die kast vervolgens thuis? HubHub haalt ‘m voor je op en bezorgt ‘m wanneer jij wilt. Geen gesjouw en geen gedoe met vervoer.


Geef een reactie