Billy boekenkast brocante

De Billy boekenkast is een moderne klassieker. Iedereen kent ‘m en veel mensen hebben ‘m. De Billy boekenkast koop je natuurlijk bij Ikea. Maar naast de standaard boekenkast zijn er in de Billy-serie nog veel meer kasten te vinden.

De enige echte plek waar je een nieuw brocante Billy boekenkast koopt, is natuurlijk Ikea. Een van de redenen waarom de Billy zo populair is, is de prijs: die is namelijk heel schappelijk. Ben je op zoek naar een nog goedkopere optie, zoek dan op Marktplaats naar een tweedehands Billy. Hier kun je ze voor nagenoeg niets van de vorige eigenaar overnemen.

Billy-familie
De Billy boekenkast is niet meer alleen. Hij heeft een hele familie van andere Billy’s gekregen: boekenplankenkleine kastengrote kasten, losse Billy plankenopzetkasten, Billy’s met vitrinedeuren, Billy boekensteunen, Billy tv-meubels en nog veel meer.

Billy-boek
De Billy is zelfs zo populair dat Ikea ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van Billy een heel Billy-boek aan de boekenkast heeft gewijd met de naam Billy. Voor de echte fans!


Geef een reactie