Kasten

Meer kasten..

Kasten
De categorie Kasten bestaat uit diverse artikelen die alle verschillende soorten en maten kasten de revu laten passeren. Van brocante servieskasten tot commodes voor de babykamer. Alles waarin je iets kunt opbergen is (of wordt nog) uitgelicht.

Brocante kasten zijn populair. Ze geven net even die extra sfeer in huis. Een brocante kuifkast bijvoorbeeld. Zo’n kast heeft iets statigs, waardoor het een waardige plek in je huis verdiend. Dit geldt hetzelfde voor een brocante vitrinekast. Een echte blikvanger in je interieur. Achter de glazen deurtjes kun je bijvoorbeeld je mooie brocante servies kwijt.

Welke kast je ook kiest, je maakt van je huis een echt landelijk ‘thuis’. Ook voor de slaapkamer zijn er verschillende soorten brocante kasten te vinden. Linnenkasten, boekenkasten, tv-meubels, hangkastjes, kledingkast voor de kinderkamer, er is een hoop op de markt!

Sommige meubels kunnen in een brocante interieur niet ontbreken. De brocante buikkast of dressoir bijvoorbeeld. Je kunt tevens binnen de categorie Opknappen verschillende artikelen lezen over bijvoorbeeld verftechnieken waarmee je een oud vervallen kastje toch weer helemaal mooi brocante kunt maken. Of heb je misschien een eenvoudige kast in huis waar je een beetje op bent uitgekeken? Geef hem een brocante look met greepjes en sierlijsten. Schuur hem zodat het er versleten uit gaat zien!

Kortom, de keuze is reuze op het gebied van de brocante kast. Doe binnen Alles Brocante zoveel mogelijk inspiratie op om een mooie kast aan te schaffen of om er zelf een op te knappen.