Vogelkooi brocante

Er zijn genoeg accessoires te vinden om de brocante vogelkooi mee te versieren. Denk daarbij aan theelichtjes, ornamenten en sierstenen. Ook mooi: kleine vaasjes met groentakken of gekleurde bloemen. Een brocante vogelkooi is ook een perfecte plek voor een romantisch stilleven.

Kijk naar dit exemplaar gevuld met spitzen, nepvogeltjes en ornamenten, op de blog van Brocante Roos. Probeer het romantisch te maken, daar vraagt een brocante vogelkooi om!

Aankoop
Soms heb je geluk en zie je op een markt een bijzondere brocante vogelkooi. Zoek anders in één van de vele brocantewebwinkels, zoals Villavieux en Brocante Webshop. De variatie in brocante vogelkooien is groot: ze zijn er in metaal of hout, rond of vierkant, met meerdere verdiepingen of klein. Je kunt de aanwinst een likje verf geven, maar vaak zijn ze onbehandeld juist het mooist.

Binnen en buiten
Vaak kun je een brocante vogelkooi ophangen, maar ook in de vensterbank zal hij goed staan. Daarnaast staat zo’n kooi in de zomer geweldig op je terras, balkon of in de tuin. Hang hem met een mooi lint op of zet de vogelkooi op een houten tafeltje en vul hem met kleine plantjes. Romantiek ten top!


Geef een reactie