Brocante hebbedingetjes

Als je je gehele interieur in een brocante stijl hebt ingericht is het natuurlijk pas af wanneer je er ook wat brocante hebbedingetjes aan toevoegt. Alles Brocante verzamelde de leukste adresjes voor je, want die zijn er genoeg!

Brocante decoratie
Hebbedingetjes worden ook wel gezien als frutsels waar je je huis mee kunt decoreren. Sommige mensen vinden het vreselijk, maar wij hebben voor diegene die er wel van houden een selectie gemaakt van wat leuke webshops. Beginnend bij Gewoon-tijdloos.nl waar je bijvoorbeeld een leuke plukmand met een geleefde look kunt scoren of geurzakjes met brocante afbeeldingen. Kijk ook bij  De Oude Mispel voor een assortiment aan allerlei hebbedingetjes voor je in huis, want er zijn altijd items die niet in een hokje te plaatsen zijn. Zoals een brocante ringendoosje bijvoorbeeld.

Brocante hebbedingetjes
Op de webshop Het Sfeerpakhuis vind je landelijke hebbedingen om je huis meer sfeer te geven. Van brocante opbergdoosjes tot lieve pastelkleurige labels met krijtfunctie. Ook leuk om cadeau te geven! We hebben nog meer brocante webshops voor je gevonden waar je vast een zeker zult slagen als je naar een hebbedingetje op zoek bent. Struin er rond en vindt op je gemak je decoratie item.
Trendy Retro Design
Calimero68
Natalie36
Borato
Brocante de Knotwilg
Monique home Boutique
De roze wolk brocante – voor kids

Tip: kijk binnen onze categorie meubels decoratie, woonaccessoires en keukenaccessoires voor meer brocante hebbedingetjes.

Credits beeld: Natalie36


Geef een reactie