Brocante veranda

Een veranda is het ideale plekje tussen binnen en buiten. Een sfeervolle veranda creëer je door juist gebruik van meubilair en mooie accessoires. Alles Brocante laat zien hoe je je veranda kan stylen.

De veranda
Allereerst is het natuurlijk van belang dat je een veranda hebt. Heb je deze niet, maar wel de mogelijkheden ervoor kijk dan naar oude bouwmaterialen. Deze geven alvast je veranda dat brocante gevoel en zorgen voor de eerste toon die je neerzet. Voor inspiratie kijk je bij Brocante Bouwmaterialen. Ook zijn er bedrijven die een veranda compleet op maat voor je maken en zelfs komen installeren.

Meubilair
Bedenk goed hoeveel ruimte er is op je veranda en wat je er wil doen. Daaropvolgend bepaal je hoeveel stoelen en tafels er nodig zijn. Misschien wil je de veranda slechts gebruiken als ontspan plek en wil je er daarom grote banken neerzetten en een hangmat ophangen. Kijk eens in de enorme loods van Old Basics, het grote aanbod zorgt ervoor dat er zeker iets naar je gading tussen zit.

Maar voor een mooie verzorgde veranda, kunnen ook nieuwe meubels of goedkoper meubilair een uitkomst zijn. Met gebruik van de juiste verf en mooie accessoires kun je toch een brocante sfeertje creëren.

Ontspannen
Een echte sfeermaker op de veranda is de hangstoel van HKLiving te koop bij WitZandGrijs. Uitgevoerd in rotan heeft deze stoel een koninklijke uitstraling en uitnodigende zitting. Iets goedkoper zijn de katoenen hangstoelen zoals deze van Bloomingville. Ook prachtig zijn de katoenen geweven hangmatten. Zo is er een 2 persoonsexemplaar van  Shoplollies.

Kortom; kies voor een kleurpalet en hou je hier aan. Combineer eenvoudig meubilair met bijvoorbeeld sprankelende kussens, mooie kaarsen en oude bouwmaterialen en je creëert de veranda van je dromen.

Credits beeld: www.dezandhut.blogspot.com


Geef een reactie