Brocante duiventil

Een brocante duiventil heeft vaak mooie ronden vormen die zorgen voor de verfijnde uitstraling waar brocante liefhebbers zo van houden. Alles Brocante geeft je tips voor het aanschaffen of zelf maken van een brocante duiventil.

Voor liefhebbers van vogels is een duiventil in de tuin of op het balkon een echte must-have. Ze zijn er in allerlei soorten maten en zijn ideaal als de vogels los mogen. Ook als je geen eigen duiven hebt, is dit een mooie vogelhuis voor allerlei wilde vogels die graag beschutting zoeken.

Achthoekig
De vorm van een achthoekige duiventil is prachtig en daarmee krijgt hij gelijk een brocante uitstraling. Koop er een bij de lokale dierenspeciaalzaak en schilder hem in elke gewenste kleur die bij je woning, interieur of tuin past om het plaatje compleet te maken. Ook dierenhandel Hoogendoorn heeft een grote collectie, ze zijn wel wat aan de prijs. Of kijk bij Dierenveblijven.nl voor meer soorten.

Als accessoire
Wil je een duiventil ter decoratie als accessoire in je woning plaatsen? Kijk dan eens op het Kladblog van Poppenhuis, hier worden de mooiste miniatuur Duiventillen gemaakt.

Zelfmaken
Een duiventil is ook zelf te maken. Wat je nodig hebt is multiplex en een klein stukje dakbedekking. Dat klinkt wel heel eenvoudig he? Op Xead lees je hoe het echt moet.

Credits beeld: Poppenhuis Kladblog


Geef een reactie