Brocante buitenlamp

Een brocante buitenlamp naast de voordeur geeft gasten een extra welkom gevoel. Of hang ‘m bij het terras, of de schuur: een brocante buitenlamp geeft overal extra sfeer.

Bij Swiet vind je een enorme voorraad brocante meubels en verlichting. Vooral vele prachtige kroonluchters maar ook voor brocante buitenverlichting kun je hier zeker slagen.

Industrieel
Ben je op zoek naar een brocante industriële buitenlamp, probeer het dan bijvoorbeeld bij Spoor 38. De fabriekslampen die je hier vindt, zijn opgeknapt en voldoen aan de eisen van deze tijd. Voor een stoer accent. Bij Old Basics zijn naast vele brocante kroonluchters ook vele stoere, industriële brocante (buiten)lampen te vinden.

Nieuw brocante lampen
In de webwinkel van Jolijt worden onder meer de buitenlampen van het merk Tierlantijn verkocht. Dit zijn landelijke, stoere nieuw brocante lampen die heel goed bij een landelijk ingericht huis passen. Nostalux heeft veel nieuw brocante buitenlampen in de voorraad. Vooral met landelijke inslag, dus hier vind je bijvoorbeeld klassieke lantaarns die prachtig passen bij oudere huizen. Je vindt er hanglampen, staande exemplaren en muurlampen.

 


2 reacties op “Brocante buitenlamp”

  1. […] stijl 0ok van brocante? Kies dan buitenverlichting met een brocante touch. In het artikel brocante buitenlamp lees je hier meer over. Ook vind je in dat artikel meer over buitenverlichting met industriële […]

  2. […] windlicht neer, zoals die van Brocante Rosalie. Voor nog meer sfeer kun je terecht bij het artikel brocante buitenlamp. De leukste adresjes voor brocante verlichting voor de tuin is hier […]

Geef een reactie