Scandinavische bedhemel

Met een brocante bedhemel maak je van je bed in een klap een romantische slaapplaats. De Scandinavische stijl past prima in een landelijk interieur. Veel wit en pastelkleuren, ronde vormen en zachte texturen. Een Scandinavische bedhemel maakt het plaatje af.

Brocante bedhemels geven je bed net even die extra touch. Dromenland textiel heeft een breed assortiment aan bedhemels. Misschien niet allemaal met een Scandinavisch tintje, maar ze geven je slaapkamer wel een romantische sfeer. Je kunt van ieder bed een hemelbed maken door vierkante of ronde bedhemels toe te passen. Je vind ze op de webshop van De Mooiste Meubelen.

Brocante bedhemel
Een Scandinavische bedhemel kun je toepassen door een hemelring op te hangen. Op de blog van Just Jeanette geeft ze uitleg over je hoe je zo’n romantische hemelring zelf kunt maken. Met twee dunne gordijnen van de Ikea – waardoor het licht mooi filtert – creëer je een knus ‘liefdesnestje’. De Woonwinkel en Landligt hebben allebei één brocante bedhemel in hun collectie die we je niet wilde onthouden. Het heeft ook wat Franse invloeden, maar ach, het kan gemakkelijk als Scandinavisch worden gezien, toch?

Bij zo’n mooie brocante bedhemel hoort eigenlijk ook fraai beddengoed. Op Alles Brocante hebben we al wat leuke adresjes bijeen gevonden. Genoeg inspiratie.

Scandinavische lifestyle
Voor puur Zweeds wonen kun je terecht bij Juule voor brocante en antieke Zweedse woonaccessoires. Verder kun je natuurlijk ook kijken op de onderwerpen die het best aansluiten bij dit artikel, namelijk Scandinavische brocante en Brocante bedhemel.

Credits beeld: Landligt


Een reactie op “Scandinavische bedhemel”

  1. Super lekker zo’n bedhemel, heerlijk :) X

Geef een reactie